DETAILING
INTERIORDETAILINGUL INTERIOR

Detailing-ul interior este un serviciu la care majoritatea conducatorilor apeleaza pentru a improspata si curata tapiteria e orice tip a masinii. Ornamentele din plastic si vinil se revitalizeaza si capata aspectul pe care masina il avea cand era noua.

Detailingul interior se face in mai multe etape. Mai jos vom explica in ce consta fiecare din ele:

ASPIRAREA

Chiar daca ti-e greu sa accepti acest lucru, masina ta are nevoie de o curatare a tapiteriei cel putin o data pe an. Praful si alte depuneri ce ajung sa se produca in interiorul masinii tale pot fi un focar al bacteriilor si microbilor ceea ce poate duce la afectiuni serioase daca nu facem ceva pentru a impiedica acest lucru.

Se folosesc ustensile adecvate si substante destinate fiecarei suprafete in parte, astfel incat nimic nu va fi neglijat, putand fi bine curatate suprafetele textile din piele naturala sau sintetica.

DETAILINGUL INTERIOR

CURATAREA TAPITERIEI

Curatarea tapiteriei si a interiorului se efectueaza cu substante dedicate fiecarui material si cu aspiratoare profesionale (extractor) prin sistemul injectie – extractie cu apa calda care permite curatarea tapiteriei in profunzimea materialului.

Se samponeaza toata suprafata materialului textil si se limpezeste cu ajutorul sistemului injectie – extractie cu apa calda si cu un sampon specific cu spumare redusa; aceasta din urma avand rolul de a desprinde particulele de murdarie din materialul textil (se intervine doar asupra petelor mai deosebite daca este cazul unui curatator specific)

USCAREA

Uscarea se face cu o aeroterma de putere mare si cu aer rece conceputa special in acest sens pentru a evita formarea conditiilor favorabile dezvoltarii mucegaiulu si a mirosurilor neplacute. Deosebirea dintre o curatare simpla si ceea ce facem noi consta in faptul ca folosim material si aparatura profesionala, avem personal calificat si cu experienta in domeniu si suntem atenti la detalii. Protejarea bordului si a tuturor materialelor din plastic sau cauciuc se face cu un dressing siliconic pe baza de apa pentru protectie si revitalizare. Deosebirea dintre o curatare simpla si ceea ce facem noi consta in faptul ca folosim material si aparatura profesionala, avem personal calificat si cu experienta in domeniu si suntem atenti la detalii.
 

CONTACTEAZA-NE 0724206791