FOLII AUTO
PROFESIONALEFOLII AUTO PROFESIONALE LLUMAR

LLumar este principalul producator de folii cu protectie solara pentru autoturisme si folii pentru cladiri.

Datorita foliilor Llumar razele UV sunt filtrate in proportie de 99% reducand considerabil decolorarea interiorului autoturismului, dar mai ales impiedicand afectiuni ale pielii datorate razelor solare. Astfel o folie auto de calitate asigura o protectie solara buna si implicit un nivel al sanatatii mai ridicat.

O folie de calitate superioara reduce caldura din habitaclul masinii si efectul de orbire produs de razele soarelui, asigurand o ambianta placuta si un confort considerabil. Noi nu doar coloram geamuri, noi oferim PROTECTIE!

Trebuie stiut ca Llumar are diverse game de folie auto incepand de la calitatea medie pana la foarte buna: AT, ATC, ATR, AIR, LATI. Foliile Llumar sunt de calitate superioara, fiind fabricate in cele mai inalte standarde, contin un strat UV si un strat anti-zgarieturi, astfel ca acestea isi pastreaza culoarea un timp indelungat.

Foliile din gama Avangarde Series contin un strat metalic sau un strat ceramic, crescand proprietatile de protectie solara.

Acum puteti testa proprietatile foliilor auto cu ajutorul aparatului cu infrarosii:

Folii Gama A
Foliile gama LA sunt foliile din gama Style Series, folii cotate cu doua stele, au o calitate slaba, materialul are strat antizgariere mai slab, grosimea foliei 25 microni, respinge UV 99% ca toate foliile LLumar iar garantia data de producator este de 2 ani. Din aceste motive, noi nu folosim si nu recomandam foliile acestea, fiind slab calitative!
Folii Gama AT
Foliile gama AT sunt foliile din gama Classic Series, folii cotate cu 2 stele si jumatate, au aceeasi grosime de 25 microni ca si foliile LA, diferenta intre cele doua fiind faptul ca cele din gama AT au un strat anti-zgariere superior celor din gama LA, o stabilitate a culorii mai mare, resping 99% din razele UV iar garantia oferita de producator fiind de 5 ani.
Folii Gama ATC
Foliile gama ATC sunt foliile din gama Esprit Series, folii cotate cu 3 stele, calitate net superioara foliilor din gama AT si LA.
Acestea au o grosime mai mare de 43 microni, un strat anti-zgariere superior precedentelor game si un adeziv foarte puternic ceea ce limiteaza riscul de exfoliere. Foliile resping peste 99% din razele UV, iar garantia oferita de producator este de 7 ani.
Folii Gama ATR
Foliile gama ATR sunt foliile din gama Comfort Series, folii cotate cu 4 stele. Acestea sunt folii cu insertie metalica intre straturi ceea ce ofera o stabilitate sporita a culorii si un strat anti-zgariere mult mai puternic cu o grosime de 45 microni.
Foliile ofera o vizibilitate perfecta din interior catre exterior, dar si o protectie termica foarte buna si o filtrare a luminii orbitoare, creand un ambient placut si mentinand o temperatura constanta in habitaclu.
Foliile resping peste 99% din razele UV, au protectie ridicata impotriva razelor solare, garantia oferita de producator fiind de 10 ani.
Folii Gama LATI
Foliile gama LATI sunt foliile din gama Avangarde Series, folii cotate cu 5 stele din 5. Acestea sunt folii ceramice, ceea ce ofera o rezistenta sporita la decolorare si grad de protective la infrarosii ridicat, cu un strat antizgariere deosebit de rezistent si o grosime de 45 de micron.
Garantia oferita de producator este de 12 ani.
Folii Gama AIR
Foliile gama AIR apartin deasemea gamei Avantgarde Series, cotate la 5 stele la fel ca foliile LATI. Foliile au o transparenta de 78% si 72%, si desi nu sunt omologate acestea sunt ideale de aplicat pe geamurile laterale fata si parbriz.
Avand o transparenta ridicata sunt practic INSESIZABILE dar ofera o protective foarte buna impotriva razelor infrarosii cu o grosime de 46 microni si o garantie data de producator de 12 ani.
 

CONTACTEAZA-NE 0724206791