FOLII PARBRIZ
LLUMARFOLII PARBRIZ

De ce sa-ti infoliezi geamurile masinii cu folie auto LLumar?

Foliile Auto LLumar Air Blue 80 sunt recomandate pentru aplicare pe parbriz si geamurile laterale fata, acestea oferind o foarte buna protectie termica cu toate ca transparenta le face aproape insesizabile.

Aceasta folie de parbriz este din gama LLumar Avantgarde Series si este AIR BLUE 80 care are o transparenta de 78% si un factor de reflectie a razelor solare de 43%. Ofera protectie UV de 99% impotriva decolorarii interiorului, lucru care scade vertiginos riscul de afectiuni ale pielii datorate radiatiilor solare. Are o tenta de albastru cerulean. Din exterior parbrizul are o tenta de parbriz heliomat. Din interior nu afecteaza vizibilitatea absolute deloc ci, dimpotriva, ofera o protectie mai buna impotriva razelor soarelui.

O folie de calitate superioara reduce caldura din habitaclul masinii si scade dramatic efectul de orbire produs de razele soarelui asigurand o ambianta placuta si un confort considerabil. Astfel, o folie auto de calitate asigura o protectie solara buna si un nivel mai ridicat al sanatatii.

Catalog folie auto Llumar High Performance Automotive Window Film - The Luxury Driving Experience

 

CONTACTEAZA-NE 0724206791