FOLIE FUMURIE STOPURIFOLIE FUMURIE STOPURI

Prin dispunerea lor la extremitatile caroseriei, stopurile sunt foarte expuse la zgariere. In parcari, pe drumuri inguste, in contact cu crengile joase ale arborilor și arbustilor, stopurile suporta lovituri si impacturi repetate. Astfel, suprafetele lor isi pierd treptat stralucirea, devenind cu timpul tot mai inestetice si mai opace.

Pentru ca tehnologia pune permanent la dispozitie noi soluii de rezolvare a anumitor situații, am gasit o metoda usoara de protectie a stopurilor masinii. E vorba de folia fumurie pentru stopuri. In doua variante transparente de culoare, inchisa si light, folia fumurie pentru stopuri confera protectie si un aspect rafinat, ingrijit. Suprafata lucioasa a acesteia nu va pastra toate urmele loviturilor suferite si, mai mult decat atat, ea va proteja stopurile pe care le acopera.

FOLIE FUMURIE STOPURI

Folia fumurie pentru stopuri pe care o folosim in atelierul nostru de cosmetica auto este un produs premium, de calitate superioara. Pe langa garantia de pana la 5 ani, folia fumurie pentru stopuri este si un produs prietenos la montaj. Acest aspect împreuna cu lucrarea realizata cu atenție la detalii, de niste maini dibace, duce la un aspect final impecabil al autoturismului, spre satisfactia deplina a clientului si a specialistului ce o monteaza. Este de prisos sa adaugam ca odata ce folia a fost corect montata, durata de viata a acesteia este si mai mult prelungita.

 

CONTACTEAZA-NE 0724206791