IMBRACAREA VOLANULUI
IN PIELEIMBRACAREA VOLANULUI IN PIELE

Volanul este prima piesa ce se uzeaza in interiorul masinii. Nici nu e de mirare, avand in vedere contactul permanent al mainilor cu acesta. Pe langa senzatia neplacuta de a atinge un volan cu suprafata rupta, deteriorata, este neplacut si din punct de vedere vizual.

Pentru a-ti reda placerea de a conduce, noi ne ocupam de imbracarea volanului in piele. Odata cu aspectul nou, impecabil, volanul poate avea design-ul dorit, cu cusaturi simple sau sofisticate, menite sa evidentieze atat personalitatea volanului, cat sip e cea a posesorului automobilului.

Am optat pentru imbracarea volanului in piele deoarece un astfel de material natural asigura o senzatie de confort intotdeauna, indiferent de anotimp si de temperatura resimtita in interiorul masinii. Pielea este, deci, user friendly.

Asadar, imbracarea volanului in piele este o optiune ce ofera confort, design impecabil si longevitate. Serviciul acesta poate fi completat cu reconditionarea schimbatorului, a plafonului, a fetelor de usi si chiar cu cel de detailing interior. Cat timp masina ta va fi in incinta atelierului pentru imbracarea volanului in piele, iti oferim un autoturism la schimb, ca sa te poti deplasa nestingherit.

 

CONTACTEAZA-NE 0724206791