KIT VOPSEA 3M
VENTURE SHIELDKIT PROTECTIE VOPSEA
3M VENTURE SHIELD

Nu lasa ca pietrele sa-ti distruga masina!

Folosing rezistenta superioara a filmului de uretan Venture Shield, modelele noastre predefinite se vor potrivi automobilului tau ca turnate. Fiind singurele kituri care va protejeaza masinile expuse, Venture Shield continua sa fie liderul in domeniul protectiei vopselei vehiculului tau.

Venture Shield a fost testat in intreaga luma avand rezultate care dovedesc de fiecare data ca acesta este cel mai clar si rezistent film de protectie existent pe piata. Acest kit de protectie vopsea Venture Shield este creat prin tehnologie computerizata.

Modelele noastre acopera parti precum aripi fata, capota, spoiler, praguri, faruri, proiectoare oglinzi, plafon, etc… La cerere putem monta folii executate la comanda pentru orice parte a masinii pe care doriti sa o protejati de lovituri de pietre si alti factori externi.

FAQ (Intrebari Frecvente)
Venture Shield este cel mai solid si rezistent film de protectie de pe piata. Combinand proprietatile elastice excelente si limpezimea optica cu aderenta ridicata a adezivului este de doua ori mai rezistent decat cel al competitorilor.

VentureShield este extrem de rezistent la abraziune, va rezista multi ani la impacturi cu cribluri si este garantat ca va ramane la fel an dupa an.
Da. Venture Shield foloseste un adeziv acrilic patentat ce poate fi indepartat in siguranta fara sa lase urme iar masina va arata la fel de bine ca in ziua in care ati cumparat-o.

Datorita claritatii sale optice Venture Shield nu va diminua lumina farurilor, doar va asigura protectie 100% impotriva ciobiturilor de pietre, spalarilor necorespunzatoare, nisipului si altor factori externi.
 

CONTACTEAZA-NE 0724206791