POLISH FARURI
SI STOPURIPOLISH FARURI SI STOPURI

Actiunea de polishare a farurilor implica in prima faza lustruirea acestora, iar apoi aplicarea unei folii speciale de protectie (Venture Shield)

In timp, datorita actiunii nocive a depunerilor de oxid efectuate de catre razele UV, temperaturilor ridicate, prafului din aer, pietrelor de pe sosea, dar si zgarieturilor cauzate de o curatare necorespunzatoare (perii tari, obiecte dure, instrumente murdare etc.), farurile se matuiesc si primesc o tenta mata de gri inchis. Toate aceste aspecte ingreuneaza vizibilitatea, mai ales pe timp de noapte sau in conditii de ceata si contribuie totodata la deteriorarea aspectului general al autoturismului dvs.

Procedeul de lustruire a farurilor vine in sprijinul dvs., readuce transparenta si stralucirea, redobandindu-se calitatile initiale ale sistemului de iluminat. Prin folosirea unui material special conceput pentru faruri este inlaturat aspectul de matuire in diferite trepte de agresivitate (de la 400 la 3000 granulatie) in functie de starea lor, fiind eliminate zgarieturile. Apoi cu ajutorul mai multor instrumente special concepute se va reda luciul lor initial.

Dupa polisharea farurilor, pentru ca ele sa nu revina la o stare precara, se va aplica Venture Shield – folie conceputa pentru a se proteja definitiv de factorii externi nocivi (pietre, nisip, perii etc.)

 

CONTACTEAZA-NE 0724206791