Servicii oferite


Pe perioada lucrarilor, va oferim masina la schimb!
Suntem acreditati Llumar, pentru folii cu protectie solara!
Nu doar curatam, protejam masina pe termen lung!
La instalarea foliilor, noi nu dam geamurile jos!

01

POLISH AUTO PROFESIONAL

Polish-ul auto presupune o serie de procese concepute sa elimine sau sa estompeze defectele de vopsea de la suprafata, de a spori luciul suprafetei in lucru si de a revitaliza culoarea autoturismului.
02

DETAILING INTERIOR

Un serviciu la care majoritatea soferilor apeleaza pentru a improspata si a curata tapiteria de orice tip din interiorul masinii.
03

FOLII PARBRIZ LLUMAR

Foliile Auto LLumar Air Blue 80 sunt recomandate pentru aplicare pe parbriz si geamurile laterale fata, acestea oferind o foarte buna protectie termica cu toate ca transparenta le face aproape insesizabile.
04

FOLII AUTO PROFESIONALE LLUMAR

LLumar este principalul producator de folii cu protectie solara pentru autoturisme si folii pentru cladiri. Datorita foliilor Llumar razele UV sunt filtrate in proportie de 99% reducand considerabil decolorarea interiorului autoturismului, dar mai ales impiedicand afectiuni ale pielii datorate razelor solare.

Astfel o folie auto de calitate asigura o protectie solara buna si implicit un nivel al sanatatii mai ridicat.
05

POLISH FARURI SI STOPURI

Actiunea de polishare a farurilor implica in prima faza lustruirea acestora, iar apoi aplicarea unei folii speciale de protectie (Venture Shield).
In timp, datorita actiunii nocive a depunerilor de oxid efectuate de catre razele UV, a temperaturilor ridicate, prafului din aer, pietrelor de pe sosea, dar si zgarieturilor cauzate de o curatare necorespunzatoare, farurile se matuiesc si primesc o tenta mata de gri inchis.
06

PROTECTIE FARURI VENTURE SHIELD

VENTURE SHIELD este un tip de folie care protejeaza impotriva loviturilor de pietre, nisipului, spalarilor necorespunzatoare, etc. Va asiguram ca nu crapa, nu ingalbeneste, nu se exfoliaza si este rezistenta la intemperii.
07

KIT PROTECTIE VOPSEA 3M VENTURE SHIELD

Nu lasa ca pietrele sa-ti distruga masina! Folosing rezistenta superioara a filmului de uretan Venture Shield, modelele noastre predefinite se vor potrivi automobilului tau ca turnate.

Fiind singurele kituri care va protejeaza masinile expuse, Venture Shield continua sa fie liderul in domeniul protectiei vopselei vehiculului tau.
08

TRATAMENT HIDROFOB AQUAPEL

Aquapel® Treatment este sansa de a schimba modul in care soferul vede soseaua in conditii de ploaie sau zapada. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pe orice suprafata de sticla unde este necesara o vizibilitate cat mai clara.
Dezvoltat ╚Öi pentru prima data patentat de PPG Industries (USA), lider in tehnologia geamurilor, Aquapel┬« Glass Treatment reprezinta un produs care sus╚Ťine siguran╚Ťa traficului.
09

SPALAT INTERIOR EXTERIOR

Programul este recomandat persoanelor pretentioase care tin foarte mult la masina lor si vor sa o pastreze in conditii foarte bune cat mai mult timp posibil.
Este recomandat masinilor care au avut parte de un Detailing Interior sau un Polish Auto Profesional. Intretinerea interiorului masinii si al polishului reprezinta o mare problema deoarece spalatoriile auto standard nu au cum sa le intretina in cele mai bune conditii.